Privacy verklaring

De regels voor de omgang met persoonsgegevens zijn vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Hierin is vastgelegd dat je persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze moet verwerken. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), zijn wij verplicht om een privacyverklaring te schrijven waarin ik uitleg geef over de verzamelde gegevens.

Contactgegevens

www.tarotmasters.nl
info@tarotmasters.nl
(Of via een van de social media kanalen, te vinden via de buttons op de site.)

Persoonsgegevens verzamelen

Tarotmasters.nl ontvangt persoonsgegevens van lezers, via Google Analytics. Met Google Analytics kan er, onder andere, bijgehouden worden welke doelgroep de website het meest bekijkt, welke berichten populair zijn, en via welk medium ze op de website terecht zijn gekomen. Deze informatie wordt gebruikt om de website te optimaliseren. Google Analytics verkrijgt deze informatie via uw IP-adres, maar heeft geen toestemming om uw gegevens te delen met derden.

Uw IP-adres wordt zichtbaar voor ons wanneer u een reactie op Tarotmasters.nl achterlaat, hierdoor kunnen wij misbruik voorkomen door het IP-adres te blokkeren. Het IP-adres is niet zichtbaar voor anderen. Wanneer u een naam, website en/of mailadres plaatst bij een bericht is dit wel zichtbaar voor anderen, u kunt er daarom ook voor kiezen om anoniem of met een pseudoniem te reageren.

Nieuwsbrieven worden alleen verstuurd zal wanneer u daar toestemming voor heeft gegeven, bijvoorbeeld door middel van een opgegeven email-adres. Deze gegevens zullen wij nooit delen met derden zonder uw toestemming.

Opslag persoonsgegevens en het bewaartermijn

Tarotmasters.nl bewaart de statistieken van bezoeken om de site te blijven optimaliseren. Reacties onder berichten blijven zichtbaar zolang het bericht online staat.

Cookies

Tarotmasters.nl maakt gebruik van cookies. Deze worden gebruikt om informatie over het gebruik van de website te verzamelen.

Via Google Analytics

Deze cookies zorgen dat wij het gedrag van onze bezoekers in kaart kunnen brengen. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven om informatie te gebruiken voor andere diensten. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kunt u hier vinden: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Social media

Op Tarotmasters.nl staan social media buttons. Deze buttons werken door middel van cookies, waar wij geen invloed op hebben. Wilt u hier meer over weten, lees dan de privacyverklaringen van de social media kanalen.

Rechten

Als u Tarotmasters.nl bezoekt geeft u toestemming om uw gegevens te gebruiken. U kunt een verzoek indienen tot inzage, correctie, verwijdering, overdraging van uw persoonsgegevens of het intrekken van uw toestemming.
Neem hierover contact op via: info@tarotmasters.nl

Mocht u het niet eens zijn met de manier waarop wij met persoonlijke gegevens omgaan, heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen.
Dit kunt u doen via: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Mochten we iets zijn vergeten of heeft u een fout gezien, schroom niet om te mailen.
info@tarotmasters.nl