Yvonne Schrijver

Yvonne SchrijverIk ben Yvonne Schrijver, 58 jr., geboren en getogen in het mooie Twentse nuchtere Almelo en 15 jaar geleden verhuist naar Alphen aan den Rijn. Ik ben getrouwd met Rob Schlör, werkzaam als psycho-sociaal therapeut, familie-systeem opsteller en HR Adviseur en samen hebben we een fantastische zoon die in de beveiligingsbranche werkt. Onze hond Joy, kruising border collie en Australische herder, maakt ons gezin compleet.

Ik ben iemand die met beide benen op de grond staat en wars is van zweverij maar wel gelooft in de meerwaarde van het leven en dat er meer is dan alleen geboren worden en doodgaan. Na diverse cursussen te hebben gevolgd, van intuïtieve ontwikkeling, mediumschap, etc. tot tarotcursussen, heb ik in het laatste mijn draai gevonden. Ik heb het leren kennen als een fantastisch instrument om inzichten te verkrijgen en zo nodig wakker geschud te worden. Dat was voor mij de reden om te beginnen aan een 2 jarige HBO beroepsopleiding tot Tarot Master te Hilversum. Inmiddels heb ik deze succesvol afgerond en ervaar een enorme groei. Ik heb genoten van mijn eigen groeiprocessen en hoop dan ook anderen hierin te kunnen begeleiden of tot inzichten te laten komen. Het is niet mijn intentie anderen te vertellen wat ze moeten doen maar wel met behulp van deze fantastische kaarten hen te begeleiden hun eigen antwoorden te laten vinden. Mijn stelling is dat Tarot de Beeldtaal van je Ziel is. Werk samen met je Kern.

Wat is Tarot?

De tarot wordt helaas soms geassocieerd met zwarte magie, zwarte kunst. Dit is NIET het geval. De tarot bestaat uit afbeeldingen die de symbolische uitdrukking zijn van archetypen. Archetypen zijn oer-beelden en gedragsmogelijkheden die in ons collectieve onbewuste zijn opgeslagen; ze worden symbolisch uitgedrukt in religie, volksverhalen, mythen, sprookjes en ook in de Tarotkaarten. Door deze symbolen wordt je onbewuste getriggerd en naar je bewustzijn gebracht. Veelal zijn ze direct herkenbaar voor degene die een consult ontvangt. Tarotkaarten kunnen adviseren, waarschuwen en je inzicht geven maar zullen altijd een positieve onderstroom hebben. Ze zijn er om je te helpen betere keuzes of afwegingen te maken, ze kunnen je verduidelijken hoe je in een bepaalde situatie terecht bent gekomen of steeds weer in terecht komt. Nieuwsgierig geworden ? Maak dan nu een afspraak.

www.ander-zelf-beeld.nl

Tel: 06 51 31 08 30