Less is More

Richard Abbot

1 van de sprekers op het Tarot Congres in Londen was Richard Abbot. Het congres had als thema “De Toren” en de lezing van Richard had als titel: “Connecting the Spiritual with the material”

Volgens Richard zijn er vele niveaus van Realiteit. Er is een verschil tussen de wereld hoe je die waarneemt en hoe die werkelijk is. Als voorbeeld geeft hij het feit dat veel mensen die een Tarot consult afnemen omdat ze een bepaald probleem niet kunnen oplossen, haarfijn kunnen vertellen hoe het probleem precies in elkaar steekt, wat de oorzaak is, wie er een bepaalde rol in speelt e.d.  Maar wanneer je als Tarotlezer de kaarten legt, komt er bijna altijd een onderliggend probleem of een andere kwestie naar boven, waar de cliënt niet 1,2,3 aan had gedacht.

“Less is More” verder lezen

Tarot Conferentie Londen 2019

UK tarot conference 2019

Op 11 en 12 oktober vond voor de zeventiende keer de UK Tarot Conference in Londen plaats.  Wat begon als een typisch Engels en relatief kleinschalig evenement is inmiddels uitgegroeid tot een redelijk groot jaarlijks congres waar  steeds meer internationale sprekers en tarotprofessionals en -liefhebbers aan deelnemen. Het is 1 groot feest, bomvol met lezingen, workshops en allerlei andere interactieve sessies waarbij er gelukkig ook genoeg ruimte is om met oude en nieuwe Tarot vrienden van gedachten te wisselen over alle nieuwe inzichten die op je afkomen.

Tarot Conferentie
Gezellig druk maar wel focus!

“Tarot Conferentie Londen 2019” verder lezen