Elisabeth Hamaekers

Mijn naam is Elisabeth Hamaekers, eigenaar van en docent aan De Academie voor Tarot en initiatiefnemer voor deze beroepsvereniging.

Elisabeth HamaekersNaast mijn werk aan de Academie als docent, ben ik ook nog druk in mijn praktijk Nature coach, waar ik mensen help om weer in verbinding te komen met zichzelf, zodat ze trauma’s en stress beter kunnen verwerken en hanteren.

Uiteraard geef ik ook Tarot consulten en werk ik als psychotherapeute. Verder geef ik samen met heel veel andere docenten ook de nascholingen en cursussen voor de Tarot Masters.

Daarnaast geef ik nog les in mediumschap en de oude religies, bij Spiritueel Trefpunt Raella. Als je dan ook nog mijn vrijwilligerswerk bij Staatsbosbeheer en Wisent op de Veluwe meeneemt, dan zie je dat ik altijd lekker bezig ben. Ik schrijf al mijn cursussen zelf en ben er erg trots op dat er bij al mijn opleidingen oog is voor de individuele kwaliteiten van mijn cursisten.

Ik kijk enorm uit naar de samenwerking tussen alle Tarot liefhebbers. Ik vind het vooral supergaaf dat we mensen gaan helpen om zichzelf op de kaart te zetten. Mensen die ook op een zuivere, empathische manier willen werken, maar die toch ook ondernemer zijn. Ik ben heel benieuwd wat dit ons gaat brengen en of we ons zo kunnen verbinden, dat ook de Tarot kaarten worden gezien voor wat ze zijn. Een prachtig waardevol instrument waarmee we mensen naar zichzelf kunnen laten kijken in eerlijkheid en liefde. Een instrument wat je helpt om in contact te komen met je onderbewustzijn.

www.academievoortarot.nl