Geschillencommissie

De vereniging
van en voor
Tarot professionals

Tarot Masters beschikt over een geschillencommissie met daarin een eigen mediator. Het voordeel van mediation is dat de verstandhouding tussen twee partijen hierdoor goed kan blijven. Daarnaast is het vaak een kwestie van miscommunicatie wat opgelost kan worden door een derde, neutrale, partij in te schakelen.

Geschillencommissie voor de Tarot Master

Soms gaat er iets niet goed, jij en je cliënt zitten niet op één lijn, er zijn misverstanden over het afrekenen, je hebt per ongeluk iemand enorm gekwetst en het lukt maar niet om weer nader tot elkaar te komen. Dan komt onze mediator om de hoek kijken.
Onze mediator luistert objectief naar beide kanten van het verhaal en gaat samen met jou en je cliënt op zoek naar een oplossing die voor alle partijen bevredigend is.

Geschillencommissie Clliënt

Je bent als cliënt bent bij één van onze Tarot Masters op consult geweest en je bent niet tevreden, om wat voor reden dan ook.
Dat vinden wij heel vervelend want wij doen er alles aan om te zorgen dat je bij een goed geschoold, integere, en zuivere Tarot Master terecht komt.
Neem in het geval van een geschil zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij kunnen helpen om een oplossing te vinden.
Zet het hele verhaal in de mail, zodat we vast een beeld kunnen schetsen en benoem daarin ook de Tarotmaster, zonder naam kunnen wij je helaas niet verder helpen.
Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere gang van zaken te bespreken.