Academie voor Tarot

Academie voor TarotDe Academie voor Tarot staat garant voor het krijgen van erkende opleidingen. Met name de beroepsopleiding tot Tarot Master is één van onze meest gevolgde opleidingen. Op een duidelijke nuchtere manier leer je te werken met de 22 Grote Arcana kaarten en de 56 Kleine Arcana kaarten. Je krijgt consult trainingen en coachingsvaardigheden. En er is oog voor jouw unieke vaardigheden en talenten. Aan het eind van de twee jarige opleiding ben je zeer bedreven in het leggen van de Rider Waite Smith Tarot. Maar heb je ook kennis over de twee andere grote decks: De Tarot Van Marseille en de Crowley Tarot.

De Academie voor Tarot geeft ook een opleiding in The Green Witch Tarot. Dit is tevens een twee jarige opleiding waarin we ook werken met de traditionele leer van de Tarot, maar ook vanuit het standpunt van de oude religies. Waar het Rider Waite Smith Tarot toch erg beïnvloed is door de kerk, willen we je ook laten zien hoe je met de kaarten kan werken vanuit natuurbeleving, kruidenleer en spirituele inzichten. Ook hier weer veel oog voor jouw talenten en vaardigheden. Uiteraard is hier ook veel aandacht voor het onderdeel hekserij en de craft.

De Academie voor Tarot is één van de weinig die ook een docentenopleiding geeft. Wil jij zelf Tarot docent worden, dan kan je na het behalen van je diploma de docentenopleiding gaan volgen. Hier leer je om zelf je cursussen te schrijven, les te geven, maar ook weer verdieping van de kaarten en de manieren om deze te duiden. Je mag naar jezelf kijken, hoe sta ik, hoe praat ik en wat mag ik verbeteren? Maar ook, waar ben ik goed in en waar kan ik mij mee onderscheiden? Je gaat stage lopen op de Academie voor Tarot en je zal zien dat dit voor verdieping en verrijking zorgt.

Tevens verzorgt de Academie voor Tarot de nascholing voor de mensen die zijn aangesloten bij de beroepsvereniging Tarot Masters. Omdat we het belangrijk vinden dat je kennis op peil blijft. En omdat we de enige geaccrediteerde opleiding zijn tot nu toe bij Tarot Masters, staat nascholing bij de Academie voor Tarot ook gelijk aan kwaliteit. Hierbij is er oog voor de problemen die je tegen kan komen in het ondernemerschap, maar ook is het opfrissen en bijwerken van kennis een belangrijk onderdeel van de nascholing. Informatie uit wisselen met anderen Tarot Masters, iedere keer andere docenten die ieder weer een unieke kijk op de kaarten, maar ook een unieke werkwijze hebben, zorgt er voor dat je je ook na het behalen van je diploma blijft ontwikkelen.